fb1
in1
yt1

O nama

O nama

Sa početkom nastanka centra krenuli smo obostrano. Prvi put da je neko prilagođavao ideju prostoru,a ne obratno prostor ideji.Prosto rečeno napravili smo objekat na neizgrađenoj površini stvoren svrsi namene. Arhitektonsko rešenje, cirkulacija vazduha, oplemenjivanje prostora i okruženje su doprinele da danas kao i proteklih 23 godine uživamo u njegovom postojanju. Sve smo podredili time da naši korisnici ne budu poniženi.Niti smo ih sabijali u skloništa niti su se spoticali po podrumima,a čitave dve decenije uživali smo zajedno.

Centar čine dve celine.U jednom je muška teretana sa velikim brojem sprava renomiranih proizvođača,i drugom koji služi za rekreaciju lepšeg dela članova centra. Muški deo prostor teretane opslužuju školovani instruktori koji su svoje znanje stekli u sportskim akademijama. Prostor za žensku rekreaciju ispunjen je raznovrsnim programima od Joge,Hata Joge,Pilatesa do Mix Aerobika,Body Workout-a,Fat burninga,Energy bogy fita...U opisu usluga nemamo konvencionalni pristup članskoj populaciji.Jasno i individualno pratimo napredovanje korisnika shodno njegovim izraženim željama. Možemo slobodno reći da smo pioniri kako u postojanju tako i u pohvali da važimo za mesto bez i jednog ekcesa.Ponosni smo na to što naš prostor pripitomljuje najžešće i obuzdava svaku vrstu intelektualne prepotencije. Ovde se radi sa ciljem.To je svakako dovoljno da se ne skreću misli a one su usmerene.Vašim ka nama a našim ka vama.

Kako je centar „SHARK“ dobio ime ?

Dugo smo razmišljali kako dati ime centru, ime koje će reprezentovati Vas kao korisnike i nas koji vam te usluge omogućujemo. Pa tako razmišljajući ... ništa nije tako večno, tako postojano, snažno, toliko promenljivo u svojoj nepromenljivosti kao „SHARK“ (Ajkula). Svet menja oblik u svim vidovima života, a ona odoleva i prilagođava svoj opstanak uprkos burama koje je valjaju hiljadama godina unazad.. U tom smislu došli smo na ideju da centar nazovemo „SHARK“ (Ajkula), jer upravo njena istrajnost i snaga nama će biti moto da postojimo zbog vas.